Modularno pohištvo za sodobne potrebe

Funkcionalnost in kreativnost z roko v roki

Modularno pohištvo nam ponuja funkcionalno opremljenost, kreativnost pri postavitvi in nam obenem pušča odprte možnosti, ker ga lahko kadarkoli nadgradimo, kak kos zamenjamo ali prerazporedimo. Sami izberemo materiale, barve in način izdelave ter tako stoodstotno izkoristimo svoj delovni prostor.

Modularno pohištvo Ctrl Furniture

Harmonija med obliko, kakovostjo in funkcionalnostjo

Ctrl Furniture je blagovna znamka pisarniškega pohištva, ki ponuja uporabnikom popoln nadzor nad delovnim okoljem. Omogoča svobodo pri postavitvi in izbiri dimenzij, barv, kombinacije materialov in funkcionalnosti posameznih modulov.

Pohištvo Ctrl Furniture odlikujejo nestandardni materiali, kot so kovinski dodatki, kombinacija barv, steklo ter kakovostno okovje. V pohištvo so umeščeni tudi visoko tehnološki dodatki za enostavnejši in hitrejši priklop računalnikov in ostalih elektronskih naprav.

Predstavljamo torej novost za opremo pisarn, namenjeno tistim, ki iščejo harmonijo med obliko, kakovostjo izdelave in funkcionalnostjo. To je pohištvo, ki je zasnovano z mislijo na prihodnost, na delo v informacijski dobi, ki zagotavlja vso potrebno uporabnost, a ostaja človeku prijazno in udobno.

Testimonial by dr. Jure Knez
Ekipa TIM pohištva je vedno prisluhnila našim željam, iz svojih bogatih izkušenj svetovala pri izbiri opreme ter vedno izredno korektno dobavila naročeno pohištvo. Do sedaj so opremili več kot 2000 m2 naših prostorov. V vsem času nismo imeli praktično nikakršnih težav s kvaliteto samih produktov kot tudi montaže. Nobenega dvoma ni, da bomo s podjetjem TIM pohištvo sodelovali tudi naprej.
dr. Jure Knez
Dewesoft