Oblikovanje in funkcionalnost za danes in jutri

Zmešnjava kablov za mizo

Varna in predvsem priročna oskrba z energijo in podatkovnimi viri je bistvena za vsako delovno okolje – od sejne sobe do pisarne ali vašega domačega kotička, kjer se priključite na splet. Zmešnjavo kablov, lezenje pod mizo, da povežete napravo na računalnik lahko odpravite hitro in enostavno z uporabno namenskih vtičnic.

Svet dela se spreminja. Trendi, kot so deljenje delovnega prostora, koncept čiste pisalne mize vodijo v prihodnost, v kateri je za vsakdanje delo značilno moderno in inovativno sodelovanje. Infrastruktura mora slediti tem, zlasti oskrbi z energijo in podatki v stavbah, pisarnah in konferenčnih prostorih. Izziv je v tem, da se čim bolj učinkovito odzovemo na spremembe ter inovativne tehnologije.

Kako premagati te izzive na delovnem mestu?

Namizne vtičnice so dober začetek. Njihova modularna zasnova vam omogoča ustvarjanje prilagodljivih konfiguracij, tudi v majhnih količinah. To vam omogoča dolgoročno prilagodljivost za vaše podatkovne in medijske povezave.

Image module

Tipi vtičnic

Naši pisarniški izdelki so opremljeni z namiznimi vtičnicami priznanega nemškega podjetja Bachmann. Izbirate lahko med različnimi tipi vtičnic, tako glede na namen uporabe kot funkcionalnost.

Vrhunski dizajn in maksimalna funkcionalnost ter prilagodljivost odlikujejo namizne vtičnice CONFERENCE. Idealne so za konferenčne in zahtevnejše delovne mize. Modul se lahko namesti na vrh ali pod mizo.

Image module

Vtičnica CONI se med neuporabo skrije v površino mize, dostopna je v različnih barvah. Primerna za konferenčne in izobraževalne prostore, konfiguracija vtičnice se lahko prilagodi vašim potrebam.

Image module

Novost je TOP FRAME namenjena konferenčnim sobam. Vtiči se menjajo brez uporabe orodja, krajša izvedba ima 4 vtiče, daljša 8. Na voljo so različni materiali, odpiranje pa je preprosto in neslišno z dotikom prsta.

Image module

Kompaktna oblika in kvaliteten dizajn odlikujeta POWER FRAME. Lahko ga nastavimo po svojih potrebah, zato je primeren za zahtevne uporabnike. Napajalni vtiči se v ogrodje vklopijo preprosto in hitro, brez uporabe orodij.

Image module

Vtičnica TWIST je namenjena pisarnam, hodnikom in kuhinjam. Jeklena in krom barva sta primerna za moderno pohištvo. Za gradnjo je potrebno le 40 mm globine. Po uporabi zavrtite pokrov in vtiči se elegantno skrijejo.

Image module

ELEVATOR je idealna vtičnica za dostop do napajanje na manjših površinah. S preprostim pritiskom prsta modul dvignete ali pospravite. Na voljo sta vtičnici s tremi električnimi ali dvema električnima in enim podatkovnim vtičem.

Image module

Vrhunski izgled vtičnice LIFT dopolnjuje precizen mehanski dizajn. Ko ni v uporabi, je modul skrit v delovno površino. S preprostim dotikom se ohišje dvigne in na voljo imamo vtiče na vseh 4 straneh.

Image module

DESK 1 vtičnica je idealna rešitev za sejne sobe, domače pisarne in deljene mize. Na mizo se priklopi z uporabo pritrdilnih nosilcev, lahko je prosto stoječa, ali se pritrdi z vijaki. Tako jo lahko popolnoma prilagodimo svojim potrebam.

Image module

Preprosta in direktna oblika, visokokvalitetni in trpežni materiali odlikujejo DESK 2. Aluminijasta zasnova je dostopna v različnih barvah. Vhodi so priviti na modul in se enostavno zamenjajo. Kabli se nahajajo na zadnji strani

Image module
Sestavite svojo vtičnico
Konfigurator namiznih vtičnic
Lahko pa nam zaupate vaše želje. Za vas lahko naročimo in vgradimo izrbran element. Pokličite 03 56 32 200 ali pošljite sporočilo.