Proces dela

Visoko konkurenčni in fleksibilni

Zavedamo se zahtev trga in se nanje fleksibilno odzivamo z uporabo najnovejših tehnologij. Te nam omogočajo veliko prilagodljivost, razvoj in izdelavo novih izdelkov v kar najkrajšem možnem času. Uporabljamo sodobne tehnologije z računalniško vodenimi stroji in programi za hitro konstruiranje pohištva ter učinkovito vodenje proizvodnje.

Programske rešitve z množico procesov

Bistvene prednosti računalniško podprtega oblikovanja (risanja) CAD/CAM so med drugim v hitrosti risanja, natančnosti, boljši predstavnosti za kupca, hitrem prilagajanju željam in povezavi s proizvodnjo. Pri svojem delu uporabljamo programske rešitve, ki kombinirajo množico procesov, vključno s spletno prodajo, oblikovanjem in analizami, avtomatsko proizvodnjo in integracijo že obstoječih IT rešitev.

Proces oblikovanja 3D prostorov s strankami

Svojim strankam omogočamo, da se vključijo v proces oblikovanja in naročanja pohištva, ki vključuje natančno prostorsko načrtovanje, umeščanje izbranih artiklov v 3D prostor, oblikovanje pohištva z uporabo realnih lesnih materialov in okovja, ogled opreme z vseh zornih kotov, takojšnje kreiranje tehničnih skic na osnovi predhodno nastavljenih konfiguracij in foto realističnega posnetka (renderja).

 

Storitve, dejavnost

 

Tim pohištvo postaja najbolj prepoznaven po svoji blagovni znamki CTRL FURNITURE, ki je sinonim kvalitetnega pohištva za poslovne prostore, razvitega in izdelanega v Sloveniji ter nosilca znamke SQ.

Naše znanje, izkušnje in oprema proizvodnje so zagotovilo za izdelavo tehnično izredno zahtevnih projektov tudi za opremo trgovin, hotelov in apartmajev, bolnišnic, domov za ostarele, šol, vrtcev, knjižnic …

Razvijamo in proizvajamo inovativne rešitve za prijetno in zdravo delovno okolje. Neprestano iščemo nove možnosti za izdelavo pohištva, hkrati pa sledimo tržnim trendom. To nam omogoča, da smo konkurenčni in se prilagajamo nenehno spreminjajočim se zahtevam trga.

Naše pohištvo lahko najdete v Dewesoftu, Državnem zboru, NLB, v bolnišnici v Iraku in v pisarnah v Dubaju. Preverite naše reference.